Lopen voor beter  

Home


Doelstelling


Loopwedstrijden


Uw steun


Sponsor worden


Sponsoren


Particulieren


 heeft tot doel geld in te zamelen  voor goede doelen.


 

 
Machtelderf  3
2907 VD  Capelle a/d IJssel
tel. 010-4584146

ING   676932142
o.v.v. lopen voor beter

 

 

Home > Sponsoren

Sponsoren


Tuincentrum Jaarsveld
Als tuincentrum zijn wij een bijzondere winkel. U vindt bij ons allerlei ´tuin´producten die je in geen enkel ander tuincentrum aantreft. Toch zijn we minder branchevreemd dan het gemiddelde tuincentrum.


Bon Bon Partyservice
Lekker eten en drinken. Samen in een goede sfeer. Wij verzorgen de gehele culinaire invulling van uw evenement. U kunt onbezorgd genieten van uw feest. In alle thema´s en vormen toepasbaar. Terug naar de basis of over de top. Bittergarnituur, walking dinner of amuse dessert.


Nic Visser
Nic Visser Kantoorwereld is sinds 1980 gespecialiseerd in het leveren van kantoorartikelen, kantoormachines en kantoormeubilair. Onze kracht is dat wij heel betrokken zijn bij het wel en wee van onze relaties.


R & E services
R&E Services stelt al sinds 1993 technisch personeel beschikbaar. Wij bemiddelen uitsluitend uitvoerend personeel. Wij zijn een bedrijf wat door jarenlange ervaring op de uitzendmarkt een begrip zijn geworden voor haar opdrachtgevers.
 


Postiljon Online
In september 1987 rolden de eerste exemplaren van Postiljon van de persen. Deze eerste editie werd uitge­bracht in de deelgemeente Hille­gersberg-Schiebroek. Lezers en adver­teerders reageerden destijds onverdeeld enthousiast op de komst van Postiljon. De uitgave wist zich in korte tijd een vaste plek te verwerven. Vanwege dit succes besloot de directie om dit informatieve weekblad ook uit te brengen in Zoeter­meer en de Krimpenerwaard en later in onder meer Rotterdam-Prins-Alexander, Capelle-Nieuwerkerk a/d IJssel en Waddinxveen en Boskoop.

 


Premium Gifts
De specialist in het bedenken, ontwikkelenen realiseren van sales-promotion artikelen. Iets dat wij als geen ander beheersen. De collectie is vooral gebaseerd op uit voorraad leverbare producten, waardoor Premium Gifts korte levertijden en scherpe prijzen kunnen hanteren.

Premium Gifts sponsort het bedrukken van de loopartikelen bestemd voor Lopen Voor Beter.
 


Bertus
Bertus Distributie & Marketing is een ervaren leverancier van CD’s, DVD’s en vinyl in elk genre voor muziekwinkels wereldwijd. Daarnaast wordt er promotie en marketing gedaan voor exclusieve (distributie)labels (voornamelijk in de BeNeLux).

 


Health Center Capelle
Terwijl werken aan je conditie niet alleen fysieke maar ook psychische ontspanning geeft. Zowel individueel als in groepsverband kun je op verschillende manieren werken aan je fitheid. Denk hierbij maar aan fietsen, roeien, aerobics, steps en vele andere vormen van bewegen die je fitheid doen verbeteren.
Healthcenter Capelle bied mogelijkheden tot al deze vormen van sport met behulp van professionele apparaten in een informele, gezellige ambiance.

 


Flügel
Flügel de energydrink met Wodka
Sinds de introductie in 1996 kent Flügel een gecontroleerde en positieve distributieopbouw. Door promotie en ondersteuning bij evenementen is en blijft Flügel een sterk merk.

 


Cito Subaru Rotterdam
Kwaliteit wint altijd bij Cito Autobedrijf
Dat geldt zowel voor de prestaties van ons merk Subaru als voor ons vakmanschap en onze serviceverlening. Cito bestaat al bijna 80 jaar, waarvan de laatste 20 jaar als Officeel Subaru-dealer.

 


Vesper V.O.F. & Java-Rotterdam B.V.
The Vesper V.O.F. – JaRo Group of companies is a group of companies with the head-office in the Netherlands. All companies belonging to the group are managed and directed by the head-office.
 


Arnicon
Als professionele organisatie is Arnicon actief op de Nederlandse milieu- en archeologiemarkt voor overheid, bedrijven en particulieren.
Onze missie is: kwalitatief goede dienstverlening leveren tegen een redelijke prijs, waarbij "goed" slaat op "inhoudelijk goed, klantgericht, klantvriendelijk en snel".
 


Hijbeko
Hijbeko noemt zich de betrokken bouwer. De uitvoering van projecten moet een samenwerking zijn tussen opdrachtgever, medewerkers en overige betrokkenen op basis van wederzijds vertrouwen. Onze aanpak is probleemoplossend gericht en altijd wordt gezocht naar innovatieve en kostenbesparende alternatieven.
 


Runningreport
Running Report organiseert compleet verzorgde busreizen naar de diverse Marathons in Europa.
Een ruime keuze naar diverse evenementen waaraan u desgewenst individueel, in groeps verband of als bedrijf c.q. clubteam kunt deelnemen.
 


Jewels Fashion Watches
Welcome to the world of Jewels, Fashion & Watches, the world's leading consumer magazine for high-end jewellery and watches! Available in over 55 countries


Beenhakker
Beenhakker Comfortmeubelen heeft zijn wortels in de revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen en is daardoor gewend in maatwerkoplossingen te denken. Het bedrijf koppelt 65 jaar ervaring in revalidatie- en mobiliteitstechniek aan een zeer gedegen, wetenschappelijk verantwoorde aanpak en een hoge servicegraad.


JOS Premiums & Gifts
Al bijna drie decennia levert Jos! Premiums & Gifts, gevestigd in Capelle aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam, opvallende premiums en relatiegeschenken.


Fred Vermeer Schildersbedrijf
Fred Vermeer Schildersbedrijf is een bedrijf wat al 15 jaar kwaliteitswerk  verzorgd. Zowel voor particulier als bedrijf. Maar ook voor behang en glaswerk kunt u bij dit bedrijf terecht.


ING
De Capelse ING-bank was direct geïnteresseerd in sponsoring en zorgde voor tien loopshirts zodat Joop en zijn loopgroep duidelijk zichtbaar aan de wedstrijden van de Topreisserie mee kunnen gaan doen.


First Love Sound & Light Concepts
First Love Sound & Light Concepts maakt het mogelijk een compleet concept aan te bieden, die elk evenement zijn eigen unieke uitstraling en sfeer geeft. First Love gaat ondersteuning geven bij een aantal evenementen en organiseert een aantal evenementen ten bate van Lopen Voor Beter.Apotheek Schollevaar
Apotheek Schollevaar is sinds 1986 gevestigd in het huidige pand in de wijk Schollevaar en sinds 6 jaar is dhr. F. Korver er werkzaam als apotheker. Het team van apotheek Schollevaar bestaat op dit moment uit 19 medewerkers. Ook Apotheek Schollevaar steunt het doel van Lopen Voor Beter


Drukkerij Teeuwen
Drukkerij Teeuwen is gespecialiseerd in het produceren van handels-
en reclamedrukwerk. Drukkerij Teeuwen sponsort Lopen Voor Beter door het kostenloos drukken van 50.000 flyers en 250 raamposters


C 1000 Verbruggen
C1000 is een supermarkt zoals een supermarkt bedoeld is.
C 1000 Verbruggen is een overzichtelijke winkel met een uitgekiend assortiment. C1000 verbruggen sponsort Lopen Voor Beter met een mooi geldbedrag.


Wegener IJssel en Lekstreek
Wekelijks verspreidt Wegener Huis-aan-huiskranten 7,2 miljoen kranten en bereikt hiermee 5,4 miljoen consumenten en 4,3 miljoen brievenbussen in Nederland. Lopen Voor Beter bedankt de IJssel en Lekstreek voor het mooie openingsstuk van deze actie in deze krant.


Startpagina Capelle aan den IJssel
Startpagina.nl met meer dan 5000 dochterpagina's is de grootste en meest bezochte linkpagina van Nederland. De Startpagina van Capelle aan den IJssel heeft de hosting voor deze website voor een jaar betaald.

logo Startpagina Capelle aan den IJssel


Welsystems internetsites
Welsystems internetsites is een Capels bedrijf dat websites maakt en dit jaar 5 jaar bestaat. Het bedrijf sponsort een aantal sportevenementen en daarmee diverse goede doelen. Deze website is geheel belangeloos door Welsystems gemaakt en zal een jaar lang gratis worden onderhouden.

logo Welsystems


   
 
 
IJssellandziekenhuis te Capelle aan den IJssel

Logo IJssellandziekenhuis

 


logo Startpagina Capelle aan den IJssel


logo Welsystems


 
 
 

 © Welsystems 2007 ©